Schadenet Kranenburg

De naam Kranenburg is in de regio Mijdrecht reeds lange tijd een begrip als het gaat om schadeherstel aan motorrijtuigen. Net na 1900 vestigde de heer Kranenburg zich aan het Hofland in Mijdrecht een begon daar een smederij. Zijn werkzaamheden bestonden in die tijd hoofdzakelijk uit het beslaan van paarden en ook het produceren van hoefijzers. Ook maakte hij karrewielen en bladveren voor de boeren in de regio. De auto zoals wij deze nu kennen bestond toen uiteraard nog niet.

In de 60’er jaren kwam Koos Kranenburg, zoon van Klaas, in het schadebedrijf werken en ging het bedrijf zich volledig toeleggen op het herstel van auto’s. Tevens was er een tectylstation waarin auto’s werden behandeld met een anti-roestbescherming. Doordat de markt in beweging kwam en er steeds meer sprake werd van een gestuurde schadestroom (dit houdt in dat men in geval van schade door een verzekerings- en/of leasemaatschappij naar een met hun samenwerkend bedrijf gestuurd wordt) werd de lokatie aan het Hofland te krap. In 1998 werd dan ook de overstap gemaakt naar de huidige lokatie aan de Constructieweg. Tevens hebben wij ons aangesloten bij Schadenet. Dit is een keten van bedrijven welke voor een groot aantal leasemaatschappijen het schadeherstel verzorgen. 

Thans beschikken wij over een modern bedrijf dat over de modernste technieken beschikt en afspraken heeft met nagenoeg alle verzekeraars en leasemaatschappijen. De inrichting, apparatuur, de werkprocessen en de slagkracht van het bedrijf zijn er maximaal op gericht schade aan een auto zo snel mogelijk af te handelen. Kwaliteit met een zo kort mogelijke doorlooptijd is daarbij ons motto.

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak